Svenska (Sverige)English (United Kingdom)
SC106

Välkommen till

Be-Ge Stece AB


Verktygskonstruktion och -tillverkning, excenter- och hydraulpressning av plåtdetaljer från 0,5 mm upp till 6 mm, värme- och ytbehandling, samt svetsning och montering.

SC103

Konstruktion

Hög verktygskompetens


Be-Ge Stece AB medverkar i kundernas olika projekt redan från idéfasen med förslag, prototyper och materialval fram till färdig produkt, verktygstillverkning och serieleverans. Inom bolaget finns ett brett materialtekniskt kunnande och gedigen konstruktions- och verktygskompetens.

SC104

Excenter- och hydraulpressar

Hög kapacitet


Be-Ge Stece AB producerar plåtdetaljer och produktionsverktyg samt utför montering till kompletta enheter. Tillverkningen sker i excenter- och hydraulpressar med presskraft upp till 800 ton.

SC105

Härdning / Ytbehandling / Svetsning

Hela processen


Be-Ge Stece AB har egen kapacitet för härdning, anlöpning, samt elektrolytisk ytbehandling. Svetsning kan erbjudas i både manuella och robotiserade celler.

be-ge_flags_slides

Be-Ge Stece AB - En del av

Be-Ge Koncernen

Be-Ge Koncernen är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Koncernen omfattar affärsområdena Be-Ge Seating division, Be-Ge Component division och Be-Ge Vehicle division.

Innovation, Flexibilitet och Kunskap

SC100 Be-Ge Stece AB
Be-Ge Stece AB är idag en underleverantör av pressade plåtdetaljer till kunder inom europeisk fordons- och verkstadsindustri. Vi erbjuder kunder verktygskonstruktion och -tillverkning, excenter- och .. Läs mer...

Ange e-postadressen som är knuten till ditt användarkonto. Ditt användarnamn kommer att skickas till den e-postadress du tidigare angivit för ditt konto.

E-postadress

Site Login