Teknisk säljare/Kundansvarig projektledare

webmaster Jobs

Till Be-Ge Stece AB i Mönsterås ett av våra bolag inom Be-Ge Component Division söker vi en teknisk säljare och tillika kundansvarig projektledare. Du är en i grunden tekniskt intresserad person med en utbildningsbakgrund som gymnasie- eller högskoleingenjör. Gärna inom maskinteknik. Du är gediget intresserad av att lösa kunders problem och behov av pressade plåtdetaljer och är driven i att göra lönsamma affärer. De kunder vi arbetar med finns främst inom Automotive därför är erfarenhet från denna bransch är extra meriterande. B-körkort är ett krav.

Du är en person som förstår att sätta laget före jaget och det krävs av dig både god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du är en energisk och envis person, samt noggrann med detaljer och tider på de projekt du kommer ansvara för. Du gillar dialog och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Dina uppgifter spänner från att finna nya kunder till att lotsa vunna affärer från prototyper till serieproduktion och att hålla kontakten med kunden och ansvaret för dennes produkter till dess de når eftermarknadsstadiet och/eller blir reservdel.

Din ansökan mailar du till: Robert Nyqvist här

Be-Ge koncernen består av moderbolaget Be-Ge Företagen AB, fastighetsbolaget Be-Ge Fastigheter AB samt tre affärsområden, Be-Ge Seating Division, Be-Ge Component Division samt Be-Ge Vehicle Division. Koncernen, som är familjeägd, har verksamhet i Sverige, Danmark, England, Nederländerna, Belgien, Tyskland och i Litauen i totalt 17 bolag. 
Be-Ge koncernen omsätter drygt 1 000 Mkr samt har 530 anställda. För mer information se: http://www.be-ge.se.