Verktyg

Be-Ge Stece AB har en egen avdelning för verktygskonstruktion och -tillverkning. Vi hjälper dig med utvecklingen av dina artiklar så att du väljer rätt material och rätt utformning av detaljen i syfte att nå ett optimalt pris.

Du får tillgång till en kunskap hos våra verktygsmakare som alla har en lång och gedigen erfarenhet av att tillverka pressverktyg för både excenterpressning och hydraulpressning, samt svets- och monteringsfixturer.

Underhåll och Service

Köper du verktyg av oss på Be-Ge Stece AB ingår underhåll och service under verktygets livslängd och den tid vi hjälper dig med tillverkningen av detaljerna.

Verktygsverkstaden

Verktygsverkstaden är utrustad med en maskinpark skräddarsydd för effektiv framtagning av detaljer till verktyg, vilket innebär att vi även kan hjälpa dig med legotillverkning inom skärande bearbetning.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du få mer information angående vår verktygskonstruktion och tillverkning?

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.