Volvo för bästa säkerhet för alla på väg

webmaster Kundlösningar

I BÖRJAN AV DECEMBER presenterade Euro NCAP resultatet av sina omfattande krock- och säkerhetstester av nya Volvo V60 och S60. Det blev toppbetyg för modellerna som är sist ut på Volvos SPA-plattform, vilket innebär att samtliga Volvobilar som för närvarande erbjuds har fått det högsta möjliga totalbetyget. Andra generationen Volvo XC60 prisades till och med det prestigefulla Best in Class-priset – det var den allra säkraste bilen av samtliga Euro NCAP-testade bilar år 2017.

Oavsett vilken Volvo du väljer, kan du alltid vara säker att du och dina närmaste reser i en av marknadens säkraste bilar, säger Malin Ekholm, chef på Volvo Cars Safety Centre. (Källa: Volvo Magasin)

Be-Ge Stece är med och bidrar till dessa bilar höga säkerhet för passagerare genom det skyddsgaller i stål vi tillsammans med Volvo utvecklat och tillverkar.

Källa

Be-Ge Stece har sedan 1950-talet varit en utvecklingspartner och leverantör till Volvo Cars av pressade plåtdetaljer och skyddsgaller.Vår utveckling och produktion av pressade plåtdetaljer och svetsade skyddsgaller har alltid varit av högsta kvalité då de handlar om säkerhetsdetaljer. Vi var i ”tidernas begynnelse” med när Volvo utvecklade säkerhetsbälten till sina bilar och vi fortsätter samarbeta med Volvo för bästa säkerhet för alla på väg, säger Robert Nyqvist, VD, Be-Ge Stece