Stickor för att kontrollera om en kabelgenomföring är elektromagnetiskt godkänd

Roxtec är världsledande på kabelgenomföringar för industri, byggnader och fartyg. Vid framtagning av denna produkt började det med en konceptdiskussion tillsammans med Roxtec, efter detta togs prover fram för utvärdering. En design fastställdes och därefter tillverkades verktyg som sedan skulle stansa ut detaljen. Vid framtagning av produkten klistrar vi på en isolerande tejp på en rostfri 0,15 mm tjock plåt som därefter klipps, bockas och lackeras produkten.

Vårt systerföretag Be-Ge Lackering hjälper oss med lackeringen, vi ”håller det inom familjen.” – säger Torbjörn Uddén.

Detaljen packas sedan i en låda tillsammans med instruktioner som går till slutkunden. Detta har resulterat i specialutformade stickor som används för att kontrollera om en kabelgenomföring är elektromagnetiskt godkänd, detta är en ytterst viktig detalj som Roxtec använder sig av när de genomför kontroller.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.