Välkommen till
Be-Ge Stece AB
Be-Ge Stece AB består av Verktygskonstruktion och -tillverkning, Prototyptillverkning, kant-, excenter- och hydraulpressning av plåtdetaljer från 0,2 mm upp till 6 mm, värme- och ytbehandling inklusive kulpeening, samt laserskärning, svetsning och montering.
Konstruktion
Be-Ge Stece AB har en egen avdelning för verktygskonstruktion och -tillverkning som hjälper dig med utvecklingen av dina artiklar så att du väljer rätt material och rätt utformning av detaljen i syfte att nå ett optimalt pris.
Pressade plåtdetaljer
Legotillverking av plåtartiklar från 0,2 mm upp till 6 mm tjocklek och bandbredd upp till 1000 mm är vår specialitet och verksamhetens huvudflöde. Vi tillverkar artiklar i allt från mjuka material till fjäderhårda kvalitéer och i alla typer av metaller. Vår tillverkning sker i flödesorienterad grupper där kärnan är operatörerna och våra maskiner.
Alla typer av svetsning
Inom Be-Ge Stece AB svetsavdelning hjälper vi dig med alla typer av svetsning (söm- , punkt- och press-svetsning) av artiklar i både manuella svetsstationer och automatiska robotceller. Våra svetsare har certifierade kunskaper inom området och gruppen jobbar kundorderstyrt.
Ytbehandling
Vi har en toppmodern Zink/Järn-ytbehandling med efterföljande beläggning helt fri från 6-värt krom anpassad för både små och stora artiklar. Du får dina detaljer korrosionsskyddade och kan välja mellan svart, vit eller gul finish på detaljerna.
Packning och lager
Be-Ge Stece AB hjälper dig att packa alla typer av komponenter/montage eller färdiga produkter. Vi packar enligt dina önskemål i syfte att passa in i din produktion och vidare förädling av produkten eller att packa dina detaljer för leverans till dina slutkunder.
Välkommen till
Be-Ge Koncernen!
Be-Ge Koncernen är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Nederländerna och Tyskland. Koncernen omfattar affärsområdena Be-Ge Seating Division, Be-Ge Component Division och Be-Ge Vehicle Division.
Föregående
Nästa

Underleverantör av pressade plåtdetaljer

Be-Ge Stece AB levererar pressade plåtdetaljer till kunder inom europeisk fordons- och verkstadsindustri. Vi erbjuder kunder verktygskonstruktion och tillverkning, excenter- och hydraulpressning av plåtdetaljer från 0,5 mm upp till 6 mm, värme- och ytbehandling, samt svetsning och montering.

Produktionsverktyg

Vi erbjuder konstruktion och tillverkning av avancerade pressverktyg. Vi hjälper er även med prototyper.

Plåtdetaljer

Vi har legotillverkning av plåt-detaljer och vi tillverkar även fjärderhårda kvalitéer.

Montering

Vi på Be-Ge Stece AB monterar dina artiklar från delmontage till färdiga produkter.

Vår anläggning finns i Mönsterås, Kalmar län. Har du frågor gällande
produktionsverktyg, plåtdetaljer eller montering?